Cukrář (29-54-H/01) - případová studie
Anotace | Případová studie popisuje zkušenosti Střední odborné školy a středního odborného učiliště Kladno ve spolupráci s SPV – Střediskem praktického vyučování, s. r. o. Stav informací je platný ke dni 21.3.2014. Odborný výcvik je realizován ve výrobních prostorách (učňovské cukrářské dílny) firmy SPV – Středisko praktického vyučování. Žáci jsou zařazeni do učebně-výchovných skupin. Žáci jsou rozděleni tak, aby v každé skupině bylo maximálně 12 žáků. Výuku odborného výcviku zajišťuje v každé skupině učitel odborného výcviku. Aby byla zajištěna výrobní funkčnost každé skupiny, jsou do jedné skupiny zařazeni žáci z nižšího i vyššího ročníku. To zajišťuje zastoupení žáků s různými stupni praktických dovedností ve skupině a umožňuje to, aby žáci mohli kompletně dohotovovat cukrářské výrobky. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborný výcvik, Závěrečná zkouška |
Typ | Případové studie |
Spoluautor | SPV – středisko praktického vyučování, s. r. o. |
Kraj | Středočeský kraj |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Datum vložení: 14.07.2015
Počet stažení: 1483
Počet stažení: 1483
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.