AnotacePřípadová studie popisuje zkušenosti Střední odborné školy a středního odborného učiliště Kladno ve spolupráci s SPV – Střediskem praktického vyučování, s. r. o. Stav informací je platný ke dni 21.3.2014. Odborný výcvik je realizován ve výrobních prostorách (učňovské cukrářské dílny) firmy SPV – Středisko praktického vyučování. Žáci jsou zařazeni do učebně-výchovných skupin. Žáci jsou rozděleni tak, aby v každé skupině bylo maximálně 12 žáků. Výuku odborného výcviku zajišťuje v každé skupině učitel odborného výcviku. Aby byla zajištěna výrobní funkčnost každé skupiny, jsou do jedné skupiny zařazeni žáci z nižšího i vyššího ročníku. To zajišťuje zastoupení žáků s různými stupni praktických dovedností ve skupině a umožňuje to, aby žáci mohli kompletně dohotovovat cukrářské výrobky.
Obory
  • Potravinářství a potravinářská chemie (29) – Cukrář (29-54-H/01)
FormaOdborný výcvik, Závěrečná zkouška
TypPřípadové studie
SpoluautorSPV – středisko praktického vyučování, s. r. o.
KrajStředočeský kraj
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 14.07.2015
Počet stažení: 1344
logo projektu Pospolu
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.