O nás
Restaurace s kapacitou 70 míst, mladý dynamický kolektiv je zaměřený na moderní gastronomii. Změnou provozovatele došlo v tomto zařízení ke zkvalitnění gastronomických služeb. Zlepšila se nabídka ryb, salátů, tematické nabídkové akce. V tomto zařízení je zaměstnáno 5 bývalých absolventů školy. Výborná spolupráce se šéfkuchařem, pro školu připravil ukázkové zpracování ryb, předběžnou přípravu, tepelnou úpravu, servis, doplnění vhodnými přílohami. Spolupráce se školou trvá 3 roky. V současné době tento kolektiv buduje zařízení podobného typu ve Zdicích. Provozovatelem je pan Soukup Jan, instruktor žáků, má střední odborné vzdělání. Jmenovaný je přítomen při realizaci praktické závěrečné zkoušky.
Pozn.: Anotace byla zpracována projektem Pospolu na základě případové studie a veřejně dostupných informací. Anotace zatím nebyla subjektem autorizována.