Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Unie zaměstnavatelských svazů ČR

Unie zaměstnavatelských svazů ČR

Adresa:Na Pankráci 30, 140 00 Praha 4
wwwhttp://www.uzs.cz/
E-mail:ivana.hlavesova@uzs.cz
Telefon:234633210
Typ subjektu:Unie
Působnost:
Informace v rejstříku:
IČ:22718729
Kontaktní osoba:sekretariát

O nás

Unie sdružuje a zastupuje přes 9 000 organizací s jejich téměř 800 000 zaměstnanci. Ve svých sekcích sdružuje zaměstnavatelské svazy z oblasti průmyslu, dopravy, stavebnictví, pojišťovnictví, finančních služeb, zdravotnictví, školství, kultury a sociálních služeb. Zastupuje tak obchodní společnosti, příspěvkové a rozpočtové organizace státu, krajů i obcí i nestátní neziskové organizace. Více viz http://www.uzs.cz/.

Unie se aktivně účastní kolektivního vyjednávání v rámci Rady hospodářské a sociální dohody, která se věnuje též otázkám vzdělávání, lidských zdrojů a zaměstnanosti, a je řádným připomínkovým místem v rámci legislativního procesu.

Aktivity a projekty podporující členské zaměstnavatelské svazy a organizace realizuje sesterská organizace Centrum rozvojových aktivit Unie zaměstnavatelských svazů ČR. Rozvíjí v České republice témata týkající se práce a zaměstnávání, sociálního dialogu, přenosu zahraničních zkušeností, vzdělávání, rozvoje kultury organizací a odpovědného podnikání a kvality řízení organizací. Více vizhttp://www.cra-uzs.cz/.

 

Tento online profil není zatím autorizován zástupcem tohoto subjektu, byl připraven jako pracovní verze pracovníky projektu POSPOLU.

Poslední aktualizace údajů 23. 09. 2015