Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu ICF ČR / International Coach Federation Czech Republic

ICF ČR / International Coach Federation Czech Republic

Adresa:Slezská 10 12000 Praha 2
wwwwww.coachfederation.cz
E-mail:
Telefon:775224419
Typ subjektu:Ostatní
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:27024768
Kontaktní osoba:Milena Židlická

O nás

ICF - International Coach Federation (Mezinárodní federace koučů), založená v roce 1995, je největší světová organizace sdružující profesionální kouče ze 128 zemí celého světa.

V roce 2015, kdy slaví ICF 20 let od svého vzniku, má tato profesní organizace po celém světě více než 26 000 členů.

ICF se zaměřuje na rozvoj profese kouče. Definuje vysoké profesní standardy, zajišťuje nezávislou certifikaci pro kouče a podporuje vytváření globální sítě certifikovaných profesionálních koučů. ICF podporuje kontinuální vzdělávání koučů a akredituje školy a vzdělávací programy podle přijatých standardů pro zaručení profesionality koučování.

 

V České republice působí Mezinárodní federace koučů od roku 2005. V současné době se česká pobočka Mezinárodní federace koučů, ICF ČR, zaměřuje zejména na podporu profesionálního koučinku, rozvoj vzdělávání v tomto oboru a pořádání akcí, kde je možné získat praktickou zkušenost a zážitek z práce s profesionálním koučem.

 

Profesionální koučové organizovaní v české pobočce profesní organizace ICF  (http://www.coachfederation.cz/cz/pro-klienty/registr-koucu.html) v rámci svého projektu „Koučink do škol – Ježek v kleci“ prezentovali profesionální koučování na úrovni základních, středních i vysokých škol a umožnili pedagogům i studentům, aby si vyzkoušeli přínosy a užitek této efektivní rozvojové metody: http://www.coachfederation.cz/cz/o-nas/projekty.html .

 

 

Poslední aktualizace údajů 22. 09. 2015