Check in, pobyt, check out klienta, up-selling

Anotace

Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří znají jednotlivé hygienické a bezpečnostní předpisy, druhy ubytovacích provozů, vybavení jednotlivých kategorií pokojů, organizační složky hotelu a jejich fungování. Umí pracovat s rezervačním systémem a dalšími prostředky ICT, orientují se v právech hostů, v pravidlech pro hotelovou administrativu a jsou schopni s hosty komunikovat ve dvou cizích jazycích.

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Hotelnictví (65-42-M/01)
FormaOdborná praxe
TypJednotky výsledků učení ECVET
SpoluautorZámecký Hotel Ctěnice
KrajZlínský kraj
ŠtítkyECVET, jednotky výsledků učení ECVET
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 12.01.2016
Počet stažení: 1051