Trendy v gastronomii, dietní stravování a wellness pokrmy
Anotace | Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 2. ročníku kteří znají rozdíly mezi jednotlivými druhy tepelných úprav pokrmů, složité technologické postupy přípravy tradičních pokrmů, složité technologické postupy přípravy tradičních pokrmů. Žáci ovládají přípravu jednotlivých druhů polévek, omáček, příloh, doplňků k jídlům, bezmasých jídel, těst a moučníků, wellness jídel a orientují se ve způsobech předběžné úpravy a přípravy surovin. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborný výcvik |
Typ | Jednotky výsledků učení ECVET |
Spoluautor | Hotel Aquapalace Praha |
Kraj | Zlínský kraj |
Štítky | ECVET, jednotky výsledků učení ECVET |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Datum vložení: 12.01.2016
Počet stažení: 1237
Počet stažení: 1237