Odborná praxe v obsluze a kuchyni – 3. ročník

Anotace

Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří mají znalosti z odborné praxe v obsluze a kuchyni. Žák v oblasti obsluhy ovládá flambování, servis studených předkrmů – speciální saláty, předkrmové koktejly – míchání, vrstvení, servis teplých předkrmů – dohotovování, servis moučníků – flambování palačinek, servis polévek – dochucování, banketní způsob obsluhy atd..

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Hotelnictví (65-42-M/01)
FormaOdborná praxe
TypJednotky výsledků učení ECVET
SpoluautorHotel Bonum
KrajMoravskoslezský kraj
ŠtítkyECVET, jednotky výsledků učení ECVET
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 12.01.2016
Počet stažení: 1045