Odborná praxe v obsluze a kuchyni – 3. ročník
Anotace | Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří mají znalosti z odborné praxe v obsluze a kuchyni. Žák v oblasti obsluhy ovládá flambování, servis studených předkrmů – speciální saláty, předkrmové koktejly – míchání, vrstvení, servis teplých předkrmů – dohotovování, servis moučníků – flambování palačinek, servis polévek – dochucování, banketní způsob obsluhy atd.. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborná praxe |
Typ | Jednotky výsledků učení ECVET |
Spoluautor | Hotel Bonum |
Kraj | Moravskoslezský kraj |
Štítky | ECVET, jednotky výsledků učení ECVET |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Datum vložení: 12.01.2016
Počet stažení: 869
Počet stažení: 869