Odborný výcvik ve firmě - KUCHAŘ
Anotace | Materiál shrnuje požadavky a doporučení pro realizaci odborného výcviku ve firmě pro obor vzdělání 65-41-H/01 Kuchař-číšník, zaměření kuchař. Využívá při tom požadavky Národní soustavy kvalifikací a zohledňuje požadavky jednotně zadávaných závěrečných zkoušek. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborný výcvik |
Typ | Metodické publikace |
Kraj | Celorepubliková působnost |
Štítky | ECVET, jednotky výsledků učení ECVET, metodické publikace a učební materiály, hodnotící standard NSK, metodické vedení instruktorů, odborný výcvik ve firmě |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Datum vložení: 27.10.2015
Počet stažení: 1682
Počet stažení: 1682

Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.