Odborný výcvik ve firmě - KUCHAŘ

Anotace

Materiál shrnuje požadavky a doporučení pro realizaci odborného výcviku ve firmě pro obor vzdělání 65-41-H/01 Kuchař-číšník, zaměření kuchař. Využívá při tom požadavky Národní soustavy kvalifikací a zohledňuje požadavky jednotně zadávaných závěrečných zkoušek.

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Kuchař - číšník (65-51-H/01)
FormaOdborný výcvik
TypMetodické publikace
KrajCelorepubliková působnost
ŠtítkyECVET, jednotky výsledků učení ECVET, metodické publikace a učební materiály, hodnotící standard NSK, metodické vedení instruktorů, odborný výcvik ve firmě
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 27.10.2015
Počet stažení: 1263
logo projektu Pospolu
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.