Praktické vyučování v maturitních oborech

Anotace

Publikace pro skupinu oborů 65 Gastronomie, hotelnictví a turismus. Publikace je zaměřená na přípravu absolventů skupiny oborů 65 Gastronomie, hotelnictví a turismus ke vstupu na trh práce a může být inspirací pro řadu škol vyučujících tyto obory. Autoři publikace pracují na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži, která má v současné době asi tisíc žáků, a vyučuje kromě jiných oborů i obory hotelnictví, cestovního ruchu a gastronomie. Autoři: Ing. Taťána Vencovská, Ing. Petr Hajný, Ing. Věra Zezuláková. Publikace je součástí edice Metodický inspiromat.

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Cestovní ruch (65-42-M/02)
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Gastronomie (65-41-L/01)
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Gastronomie (65-41-L/51)
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Hotelnictví (65-42-M/01)
FormaOdborný výcvik, Odborná praxe
TypMetodické publikace
KrajCelorepubliková působnost
Štítkymetodický inspiromat
Stáhnout materiál

INFO

Datum vložení: 06.05.2015
Počet stažení: 1672
logo projektu Pospolu
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.