Kuchař-číšník (65-51-H/01) - případová studie
Anotace | Případová studie popisuje zkušenosti Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, ve spolupráci s Clarion Kongress Hotelem Ostrava. Stav informací je platný ke dni 3.11.2014. Cílem odborného výcviku na pracovišti je vést žáky oboru kuchař-číšník k naplňování činností daných oborem, a to vše v podmínkách reálného prostředí. Cílem je také naučit žáky pracovat v běžném pracovním kolektivu, samostatnému plnění zadaných úkolů a převzetí zodpovědnosti za dané úkony. Praxe v tomto vysoce prestižním prostředí má žáky přimět k vytříbenému jednání s klienty hotelu, stejně jako k personálu hotelu. Žáci zde praktikují na úseku technologie přípravy pokrmů a na úseku obsluhy v restauraci. Cílem odborného výcviku je seznámit žáky se všemi úseky hotelu, jejich provozem. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborný výcvik |
Typ | Případové studie |
Spoluautor | Clarion Congress Hotel Ostrava |
Kraj | Moravskoslezský kraj |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Počet stažení: 981
