Titulka » Titulní strana Pospolu » Výstupy projektu

Přehled výstupů

Skupina oborůOborKrajTypFormaAutorTagy
Zrušit filtr
Nalezeno: 4
Název materiáluAnotace AutorOborKrajFormaTagy
Seřadit vzestupně Seřadit sestupněSeřadit vzestupně Seřadit sestupněSeřadit vzestupně Seřadit sestupně
Stáhnout Technologie potravin (29-41-M/01) - případová studieZobrazit/skrýt anotaci
PS
Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií, Praha 2, Podskalská 1029-41-M/01Hlavní město PrahaOdborná praxe
Případová studie popisuje zkušenosti Vyšší odborné školy ekonomických studií a Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2 ve spolupráci s Hypermarketem Globus, firmou PENAM a.s. a Kaufland Česká republika. Stav informací je platný ke dni 14.3.2014. Odborná praxe je realizována tak, aby žáci získali představu o technologických postupech a technickém vybavení, o reálném pracovním prostředí v malé a velké pekárně a osvojili si návyky související s bezpečností práce a ochranou zdraví při práci na pracovišti a etický kodex ve firmě. Cílem je nácvik pracovních a technologických postupů při výrobě pekařských a cukrářských výrobků ve školní pekárně v rámci předmětu dílenská cvičení. V návaznosti na dílenská cvičení probíhá v 1. a 2. ročníku souvislá praxe v pekárně v hypermarketu Globus a ve 3. ročníku v pekárně firmy Penam.
Stáhnout Řezník-uzenář (29-56-H/01) - případová studieZobrazit/skrýt anotaci
PS
Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 11229-56-H/01Královéhradecký krajZávěrečná zkouškazávěrečná zkouška
<p>Případová studie popisuje zkušenosti Střední školy technické a řemeslné Nový Bydžov s firmou Maso Jičín s.r.o. a firmou Podkrkonošská uzenina s.r.o. Pojednává o spolupráci při zajištění praktické závěrečné zkoušky.</p>
Stáhnout Cukrář (29-54-H/01) - případová studieZobrazit/skrýt anotaci
PS
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, U Hvězdy 227929-54-H/01Středočeský krajOdborný výcvik, Závěrečná zkouška
Případová studie popisuje zkušenosti Střední odborné školy a středního odborného učiliště Kladno ve spolupráci s SPV – Střediskem praktického vyučování, s. r. o. Stav informací je platný ke dni 21.3.2014. Odborný výcvik je realizován ve výrobních prostorách (učňovské cukrářské dílny) firmy SPV – Středisko praktického vyučování. Žáci jsou zařazeni do učebně-výchovných skupin. Žáci jsou rozděleni tak, aby v každé skupině bylo maximálně 12 žáků. Výuku odborného výcviku zajišťuje v každé skupině učitel odborného výcviku. Aby byla zajištěna výrobní funkčnost každé skupiny, jsou do jedné skupiny zařazeni žáci z nižšího i vyššího ročníku. To zajišťuje zastoupení žáků s různými stupni praktických dovedností ve skupině a umožňuje to, aby žáci mohli kompletně dohotovovat cukrářské výrobky.
Stáhnout Cukrář (29-54-H/01) - případová studieZobrazit/skrýt anotaci
PS
Střední odborné učiliště gastronomie U Krbu29-54-H/01Hlavní město PrahaZávěrečná zkouškazávěrečná zkouška
<p>Případová studie popisuje zkušenosti Středního odborného učiliště gastronomie U Krbu Praha se Střediskem praktického vyučování hotelu InterContinental s.r.o. Praha. Pojednává o spolupráci při zajištění praktické závěrečné zkoušky.</p>