Titulka » Titulní strana Pospolu » Výstupy projektu

Přehled výstupů

Skupina oborůOborKrajTypFormaAutorTagy
Zrušit filtr
Nalezeno: 72
1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Název materiáluAnotace AutorOborKrajFormaTagy
Seřadit vzestupně Seřadit sestupněSeřadit vzestupně Seřadit sestupněSeřadit vzestupně Seřadit sestupně
Stáhnout Získávání praktických zkušeností se správou obce s č. 1Zobrazit/skrýt anotaci
JVU
Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Mladá Boleslav, T. G. Masaryka 1478-42-M/02Středočeský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří systematicky pracují s archivovanými dokumenty a znají základní pravidla archivace a ukládání spisových materiálů.&nbsp;&nbsp;</p>
Stáhnout Získávání praktických zkušeností se správou obce s č. 2Zobrazit/skrýt anotaci
JVU
Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Mladá Boleslav, T. G. Masaryka 1478-42-M/02Středočeský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří systematicky pracují s archivovanými dokumenty a znají základní pravidla archivace a ukládání spisových materiálů.</p>
Stáhnout Sestavování balíčků služebZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 140465-42-M/02Středočeský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 2. a 3. ročníku, kteří mají základní znalost odborné terminologie cestovního ruchu, teoretické znalosti kalkulace služeb cestovního ruchu.
Stáhnout Poskytování služeb ubytovacích zařízení v úseku příjmu hostaZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 140465-42-M/02Středočeský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří mají znalosti odborné terminologie cestovního ruchu, teoretické znalosti z oblasti ubytovacích služeb, znalost činností v úseku příjmu hosta v ubytovacím zařízení.
Stáhnout Odborná praxe v obsluze a kuchyni – 2. ročníkZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, s. r. o.65-42-M/01Moravskoslezský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 2. ročníku, kteří mají odbornou způsobilost k přípravě teplých pokrmů a jednoduché obsluze hostů.</p>
Stáhnout Odborná praxe v obsluze a kuchyni – 3. ročníkZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, s. r. o.65-42-M/01Moravskoslezský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří mají znalosti z odborné praxe v obsluze a kuchyni. Žák v oblasti obsluhy ovládá flambování, servis studených předkrmů &ndash; speciální saláty, předkrmové koktejly &ndash; míchání, vrstvení, servis teplých předkrmů &ndash; dohotovování, servis moučníků &ndash; flambování palačinek, servis polévek &ndash; dochucování, banketní způsob obsluhy atd..</p>
Stáhnout Odborná praxe v obsluze a kuchyni – 4. ročníkZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, s. r. o.65-42-M/01Moravskoslezský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 4. ročníku, kteří mají znalosti z odborné praxe v obsluze a kuchyni.</p>
Stáhnout Food & BeverageZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž65-42-M/01Zlínský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 2. ročníku, kteří znají jednotlivé hygienické a bezpečnostní předpisy, způsoby evidence a placení, jednotlivé formy obsluhy (jednoduchá i vyšší), druhy nápojových a jídelních lístků a pravidla pro jejich sestavování. Umí správně používat inventář během provozu, připravit pracoviště na provoz, nabídnout a servírovat pokrmy.</p>
Stáhnout HousekeepingZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž65-42-M/01Zlínský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří znají hygienické a bezpečnostní předpisy, relevantní materiální vybavení hotelových provozů dle jejich kategorizace, znají činnost hotelové hospodyně, pokojské a pokojů se zvláštním režimem. Orientují se ve výdeji a evidenci prádla, postupu úklidu pokojů a v ekologických trendech.</p>
Stáhnout Check in, pobyt, check out klienta, up-sellingZobrazit/skrýt anotaci
JVU
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž65-42-M/01Zlínský krajOdborná praxeECVET, jednotky výsledků učení ECVET
<p>Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 3. ročníku, kteří znají jednotlivé hygienické a bezpečnostní předpisy, druhy ubytovacích provozů, vybavení jednotlivých kategorií pokojů, organizační složky hotelu a jejich fungování. Umí pracovat s rezervačním systémem a dalšími prostředky ICT, orientují se v právech hostů, v pravidlech pro hotelovou administrativu a jsou schopni s hosty komunikovat ve dvou cizích jazycích.</p>