Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Národní institut pro další vzdělávání, centrální pracoviště

Národní institut pro další vzdělávání, centrální pracoviště

Adresa:Senovážné nám. 25, 110 00, Praha 1
wwwwww.nidv.cz
E-mail:sekretariat@nidv.cz
Telefon:222 122 112
Typ subjektu:Ostatní
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:45768455
Kontaktní osoba:Helena Plitzová

O nás

Národní institut pro další vzdělávání je přímořízenou organizací MŠMT, která garantuje kvalitní, jednotnou a celoplošnou realizaci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků i pracovníků pracujících s mládeží v NNO. NIDV poskytuje prostřednictvím svých pracovišť v krajských městech také konzultační, metodickou a odbornou podporu vzdělávacím institucím ve všech krajích a okresech České republiky. Aktuální nabídku vzdělávacích programů s možností přihlášení na jednotlivé akce lze nalézt na webových stránkách www.nidv.cz.

Podpora spolupráce škol se zaměstnavateli a profesními svazy je jedním z důležitých dílčích úkolů NIDV postupně zaváděného Systému podpory nadání v souladu se schválenou Koncepcí podpory rozvoje nadání a péče o nadané na období let 2014-2020, a to jak v rámci celostátně realizovaných aktivit (soutěže MŠMT – http://www.talentovani.cz/web/guest/souteze, www.soc.cz, Talnet - http://www.talnet.cz/, aj.), tak aktivit v rámci jednotlivých krajů. Zavádění Systému podpory nadání zajišťují pracovníci krajských pracovišť NIDV (seznam kontaktních osob na http://www.talentovani.cz/web/guest/krajske-site-podpory-nadani).

Vedle výše zmíněné oblasti podpory nadání se NIDV v rámci přípravy Národní soustavy kvalifikací zapojilo do činnosti expertního týmu pro volnočasové aktivity v oblasti práce s dětmi a mládeží a od roku 2015 pracuje zástupce NIDV také v Sektorové radě pro veřejné služby a správu.

Regionální zatoupení:

Jihočeský kraj - Jihomoravský kraj - Karlovarský kraj - Královéhradecký kraj - Liberecký kraj - Moravskoslezský kraj - Olomoucký kraj - Pardubický kraj - Plzeňský kraj - Praha a Středočeský kraj - Ústecký kraj - kraj Vysočina - Zlínský kraj

Poslední aktualizace údajů 22. 09. 2015