Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Adresa:Sokolovská 100/94, 186 00 Praha 8
wwwwww.amsp.cz
E-mail:amsp@amsp.cz
Telefon:236 080 454
Typ subjektu:Asociace
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:26547783

O nás

AMSP ČR-Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky byla založena v r. 2001 a k dnešnímu dni zastupuje zájmy cca 260.000 podnikatelských subjektů. Asociace, která zastupuje zájmy významné většiny malých a středních podniků, má významné místo v rámci evropských struktur. Je připomínkovým místem k připravované legislativě a členem řady klíčových poradních orgánů a odborných týmů ministrů.

Realizuje unikátní průzkumy o názorech podnikatelů na problémové oblasti podnikání a předkládá zásadní stanoviska institucím i médiím. AMSP ČR je postavena na třech základních pilířích: NEZÁVISLOST, ODBORNOST, PRAXE. Členům poskytuje zejména informační servis, poradenství, vzdělávací a informační akce, setkání podnikatelů a granty. Vydává vlastní magazín Trade News.

Mimo hlavní aktivity, jakými jsou podpora exportu, inovací, financování MSP, právní servis, dotační poradenství, vzdělávání apod., realizuje AMSP ČR pět vlastních projektů: SVOU CESTOU-Young Business, RODINNÁ FIRMA, FANDÍME ŘEMESLU, PODNIKAVÁ ŽENA A MALÝ OBCHOD. Asociace je jedním ze zakladatelů Koalice pro transparentní podnikání. Nejsme spojeni s žádnou politickou stranou. Nejsme úřad.

Subjekt patří k odvětvovým svazům Svazu průmyslu a dopravy ČR
 
Profil subjektu není autorizován, je převzatý ze stránek Roku průmyslu a technického vzdělávání http://www.rokprumyslu.eu/o-projektu/vyhledavani-partneru/
 
Poslední aktualizace údajů 15. 10. 2015