Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Společenství průmyslových podniků Moravy a Slezska

Společenství průmyslových podniků Moravy a Slezska

Adresa:Na Obvodu 1085/37, 703 00 Ostrava - Vítkovice
wwwwww.sppms.cz/cs
E-mail:info@sppms.cz
Telefon:596781177
Typ subjektu:Ostatní
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:559768
Kontaktní osoba:sekretariát

O nás

Společenství průmyslových podniků Moravy a Slezska je nezávislá podnikatelská asociace, sdružující 50 podniků z odvětví strojírenství, elektroprůmyslu, stavebnictví a dalších odvětví národního hospodářství. Společenství je nezisková organizace, která vyvíjí svou činnost na území celé České republiky, zejména pak v rámci územních celků Moravy a Slezska.

Společenství působí v podnikatelském prostředí od roku 1990. Naši vrcholoví představitelé jsou zastoupeni v orgánech Svazu průmyslu a dopravy ČR, Hospodářské komory ČR, Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje a na vysokých školách. Naším společným cílem je spolupracovat s významnými a spolehlivými partnery, pro něž může být členství v naší asociaci výhodné a užitečné. 

Společenství spolupracuje s vládními, státními i nestátními institucemi a podílí se na řadě významných projektů zaměřených na budování příznivého podnikatelského prostředí. 

V roce 2009 byla naše organizace oceněna „ Za aktivity mající celkový vliv na hospodářský, ekonomický a společenský rozvoj Moravskoslezského kraje“


Členská základna je rozdělena dle činnosti do sekcí:

  • Projekce a konstrukce
  • Stavební činnosti
  • Realizace a modernizace technologií
  • Zaměření na elektro a řídící techniku
  • Systémy
  • Certifikace ISO 9001 a ISO 14001
  • Poradenství
 
Subjekt patří k odvětvovým svazům Svazu průmyslu a dopravy ČR
 
Profil subjektu není autorizován, je převzatý ze stránek Roku průmyslu a technického vzdělávání http://www.rokprumyslu.eu/o-projektu/vyhledavani-partneru/
Poslední aktualizace údajů 15. 10. 2015