Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Asociace strojních inženýrů

Asociace strojních inženýrů

Adresa:Technická 4, 166 07 Praha 6 - Dejvice
wwwwww.asicr.cz
E-mail:asi@asicr.cz
Telefon:224352640
Typ subjektu:Asociace
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:40762424
Kontaktní osoba:tajemník

O nás

Asociace strojních inženýrů je dobrovolné stavovské sdružení strojních inženýrů ČR (spolek dle NOZ). Své sídlo má na FS ČVUT v Praze – Dejvicích. Kluby v regionech jsou v Brně, v Plzni, v Pardubicích , v České Třebové a Mostě. Další se připravují. 

Bližší informace jsou na webových stránkách www.asicr.cz, včetně Stanov a Programového prohlášení z roku 1991, z doby vzniku A.S.I. Prohlášení má charakter vize, kterou se daří zčásti naplňovat.

V letošním roce má A.S.I. cca 500 členů, vydá 3 čísla Bulletinu, plánuje cca 20 besed/přednášek k aktuálním technickým tématům, zorganizuje několik exkurzí do průmyslových závodů, svolá 2 zasedání senátu A.S.I., bude se podílet na několika celostátních technických konferencí. Asociace má zájem o přijetí nových členů z VŠ, závodů a VÚ, zejména z řad mladší a střední generace strojařů. V čele organizace je prezident A.S.I. Doc.Ing. Daniel Hanus,CSc z FD ČVUT a hlavní výbor v čele s předsedou Ing. Lubomírem Junkem,Ph.D. z ÚAM Brno.

 
Subjekt patří k odvětvovým svazům Svazu průmyslu a dopravy ČR
 
Profil subjektu není autorizován, je převzatý ze stránek Roku průmyslu a technického vzdělávání http://www.rokprumyslu.eu/o-projektu/vyhledavani-partneru/
Poslední aktualizace údajů 15. 10. 2015