Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Svaz českých a moravských výrobních družstev

Svaz českých a moravských výrobních družstev

Adresa:Václavské náměstí 21, 113 60 Praha 1
wwwhttp://www.scmvd.cz/
E-mail:marketing@scmvd.cz, petrovova@scmvd.cz
Telefon:224109111
Typ subjektu:Svaz
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
IČ:31712

O nás

Svaz českých a moravských výrobních družstev je významnou moderní institucí, jejíž členskou základnu tvoří přes 200 výrobních družstev z celé České republiky. Výrobní družstva jsou ryze české firmy, jejichž činnost zahrnuje obory ve strojírenství, stavebnictví, automobilovém průmyslu, vyrábějí roboty pro zpracovatelský průmysl, elektro-instalační materiály, nábytek všech typů, kosmetiku a drogistické zboží, módní pánské, dámské a dětské oděvy, ale také kuchyňské potřeby, nářadí pro zahrádkáře, vybavení pro myslivce, rybáře, policii a vojsko, vyrábějí šperky, vánoční ozdoby a hračky. Výrobní družstva jsou významnými exportéry nejen do zemí EU, ale také do USA, Kanady, Brazílie, Kuvajtu a jiných zemí třetího světa. 

Členy svazu jsou jak velká výrobní družstva s tisíci zaměstnanců a miliardovými obraty, tak družstva patřící mezi malé a střední firmy s českými zaměstnanci a českou kvalitou výrobků. V současné době Svaz českých a moravských výrobních družstev sdružuje celkem 43 výrobních družstev invalidů, která zaměstnávají přes 50 % osob se zdravotním postižením. Svaz českých a moravských výrobních družstev je pro své členy profesionálním informačním centrem a disponuje řadou odborníků, kteří poskytují družstvům právní služby, daňové, ekonomické a finanční poradenství, připravují a realizují pro pracovníky družstev vzdělávání a odborné semináře, organizují společné expozice na veletrzích a výstavách doma i v zahraničí.
 
Subjekt patří k odvětvovým svazům Svazu průmyslu a dopravy ČR
 
Profil subjektu není autorizován, je převzatý ze stránek Roku průmyslu a technického vzdělávání http://www.rokprumyslu.eu/o-projektu/vyhledavani-partneru/
Poslední aktualizace údajů 15. 10. 2015