Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu Cech čalouníků a dekoratérů, z. s.

Cech čalouníků a dekoratérů, z. s.

Adresa:Výstaviště 405/1, 603 00, Brno – Pisárky
wwwwww.cech-cal.eu
E-mail:cech_cal@volny.cz
Telefon:602 558 554
Typ subjektu:Cech
Působnost:Celorepubliková působnost
Informace v rejstříku:
Kontaktní osoba:Ing. Helena Prokopová

O nás

Cech čalouníků a dekoratérů, z. s. byl založen v roce 1998, připravil a realizoval velkou řadu seminářů, kurzů, konferencí, exkurzí, pro žáky a studenty buď zcela bez vložného nebo s minimálními náklady (při nutnosti hradit vstupné nebo autobus).. Zejména exkurze do výrobních závodů jsou velmi důležité, preferované. Každoročně Cech čalouníků a dekoratérů, z. s. vystavuje na MOBITEX v Brně, kde předvádí prostřednictví žáků Střední školy stavebních řemesel klasickou technologii čalounění nábytku. Při MOBITEX pořádáme bezplatné přednášky a poradenství jak pro studenty, žáky, tak širokou veřejnost.

Již 5. rok pořádá Cech čalouníků a dekoratérů, z. s. Mistrovství České republiky, obor čalouník, s mezinárodní účastí, pro žáky učebních oborů čalouník. Realizací je pověřena Střední škola stavebních řemesel brno – Bosonohy.

Již druhý rok se Cech čalouníků a dekoratérů, z. s. účastní soutěže Fandíme řemeslu pořádané AMSP.

V červnu 2015 poprvé Cech čalouníků a dekoratérů slavnostně v Konventu Milosrdných bratří pasoval sedm vyučených čalouníků ve Střední škole stavebních řemesel Brno – Bosonohy na čalounické tovaryše.  Video na stránkách Střední školy stavebních řemesel a na www.cech-cal.eu

Poslední aktualizace údajů 19. 08. 2015