Titulka » Titulní strana Pospolu » Detail subjektu WITTE Nejdek, spol. s r. o.

WITTE Nejdek, spol. s r. o.

Adresa:Rooseveltova 1299, 362 21 Nejdek
wwwhttp://www.witte-automotive.cz/
E-mail:martina.postova@witte-automotive.cz
Telefon:+420 359 016 998
Typ subjektu:Zaměstnavatel
Působnost:Karlovarský kraj
Informace v rejstříku:https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=151117&typ=UPLNY
IČ:40525881
Kontaktní osoba:Mgr. Martina Poštová, tisková mluvčí

O nás

Mezinárodní skupina WITTE dodává klíčové koncepty světovým značkám. Vyniká kreativními a inovačními řešeními v oblasti zamykací techniky pro automobily a díky tomu se vyvinula v celosvětově působící korporátní společnost. Více než dvacet let v České republice vyvíjí, testuje a montuje tradiční výrobky (klíče, zámky, lišty, kliky) i novinky (WITOL, LED softtouch). S nimi je možné setkat se ve všech vozidlech významných výrobců automobilů na celém světě.

Firma je nejdynamičtěji rostoucím zaměstnavatelem v Karlovarském kraji. Svá specializovaná pracoviště rozšiřuje také v Plzni a v novém závodu Ostrov. Staví na zkušených profesionálech v rámci mezinárodní aliance VAST. Podporuje své zaměstnance formou rozvojových, vzdělávacích a benefity programů v profesní kariéře i v osobním životě.

Firma dlouhodobě spolupracuje se středními i vysokými školami nejen technického zaměření a tuto spolupráci prohlubuje. Talentům ve školách pomáhá v odborném růstu. Součástí spolupráce jsou: nabídka pracovních míst pro absolventy a nabídka brigád, výpomoc firmě ze strany škol (Den konstruktérů, Den techniků), exkurze, sponzoring škol i konkrétních žáků ze strany firmy aj. Školy a partnerská firma propojily teorii s praxí při přednáškách v Logistickém centru, školních soutěžích i společných akcích pro veřejnost. Výchova budoucích logistických odborníků je doplňována učebními materiály a pomůckami přímo z praxe. Do spolupráce se zapojují aktivně také pedagogové jednotlivých škol, kteří absolvují ve firemním prostředí odborné stáže.

Pozn. - Anotace zpracována projektem Pospolu dle dostupných informací z webu firmy a poskytnutých firmou

Poslední aktualizace údajů 01. 07. 2015