Trendy v gastronomii, dietní stravování a wellness pokrmy

Anotace

Jednotka výsledků učení je určena pro žáky 2. ročníku kteří znají rozdíly mezi jednotlivými druhy tepelných úprav pokrmů, složité technologické postupy přípravy tradičních pokrmů, složité technologické postupy přípravy tradičních pokrmů. Žáci ovládají přípravu jednotlivých druhů polévek, omáček, příloh, doplňků k jídlům, bezmasých jídel, těst a moučníků, wellness jídel a orientují se ve způsobech předběžné úpravy a přípravy surovin.

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Gastronomie (65-41-L/01)
FormaOdborný výcvik
TypJednotky výsledků učení ECVET
SpoluautorHotel Aquapalace Praha
KrajZlínský kraj
ŠtítkyECVET, jednotky výsledků učení ECVET
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 12.01.2016
Počet stažení: 1114