Kuchař-číšník (65-51-H/01) - případová studie

Anotace

Případová studie popisuje zkušenosti Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, ve spolupráci s Clarion Kongress Hotelem Ostrava. Stav informací je platný ke dni 3.11.2014. Cílem odborného výcviku na pracovišti je vést žáky oboru kuchař-číšník k naplňování činností daných oborem, a to vše v podmínkách reálného prostředí. Cílem je také naučit žáky pracovat v běžném pracovním kolektivu, samostatnému plnění zadaných úkolů a převzetí zodpovědnosti za dané úkony. Praxe v tomto vysoce prestižním prostředí má žáky přimět k vytříbenému jednání s klienty hotelu, stejně jako k personálu hotelu. Žáci zde praktikují na úseku technologie přípravy pokrmů a na úseku obsluhy v restauraci. Cílem odborného výcviku je seznámit žáky se všemi úseky hotelu, jejich provozem.

Obory
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus (65) – Kuchař - číšník (65-51-H/01)
FormaOdborný výcvik
TypPřípadové studie
SpoluautorClarion Congress Hotel Ostrava
KrajMoravskoslezský kraj
Stáhnout materiál

Vazby

Materiál se váže na:

INFO

Datum vložení: 31.08.2015
Počet stažení: 1126
logo projektu Pospolu
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.