Spolupráce škol a firem v oborech vzdělání Cukrář a Pekař

AnotacePublikace popisuje reálné zkušenosti dvou škol, SŠ hotelové a služeb v Kroměříži a SOU gastronomie a podnikání v Praze. Věnuje se především zajištění a realizaci odborného výcviku, dále aspektu technologického vybavení a také vzdělávání učitelů při využití sociálních partnerů. Publikace je určena především zástupcům škol, kteří organizují odborný výcvik (tedy např. zástupcům ředitele pro praktické vyučování), ale i přímo učitelům odborného výcviku; dále všem těm učitelům, kteří mají ambici dále se vzdělávat a zůstávat v kontaktu s rychlým vývojem technologií. Zároveň by publikaci mohli využít i zástupci zaměstnavatelů, kteří se věnují odbornému výcviku žáků nebo obecně přicházejí do styku se školským prostředím. Autorský kolektiv: Ing. Libuše Hajná, Ing. Petr Hajný, Mgr. Jana Vašinová, Ing. Zdeňka Matoušová. Publikace je součástí edice Metodický inspiromat.
Obory
  • Potravinářství a potravinářská chemie (29) – Cukrář (29-54-H/01)
  • Potravinářství a potravinářská chemie (29) – Pekař (29-53-H/01)
FormaOdborný výcvik
TypMetodické publikace
KrajCelorepubliková působnost
Štítkymetodický inspiromat, odborný výcvik, metodické publikace a učební materiály
Stáhnout materiál

INFO

Datum vložení: 18.08.2015
Počet stažení: 2417
logo projektu Pospolu
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.