Technologie potravin (29-41-M/01) - případová studie
Anotace | Případová studie popisuje zkušenosti Vyšší odborné školy ekonomických studií a Střední průmyslové školy potravinářských technologií, Praha 2 ve spolupráci s Hypermarketem Globus, firmou PENAM a.s. a Kaufland Česká republika. Stav informací je platný ke dni 14.3.2014. Odborná praxe je realizována tak, aby žáci získali představu o technologických postupech a technickém vybavení, o reálném pracovním prostředí v malé a velké pekárně a osvojili si návyky související s bezpečností práce a ochranou zdraví při práci na pracovišti a etický kodex ve firmě. Cílem je nácvik pracovních a technologických postupů při výrobě pekařských a cukrářských výrobků ve školní pekárně v rámci předmětu dílenská cvičení. V návaznosti na dílenská cvičení probíhá v 1. a 2. ročníku souvislá praxe v pekárně v hypermarketu Globus a ve 3. ročníku v pekárně firmy Penam. |
---|---|
Obory |
|
Forma | Odborná praxe |
Typ | Případové studie |
Spoluautor | PENAM, a. s., Kaufland Česká republika v. o. s., Globus ČR, k. s. |
Kraj | Hlavní město Praha |
Stáhnout materiál |
Vazby
Materiál se váže na:INFO
Datum vložení: 07.07.2015
Počet stažení: 1441
Počet stažení: 1441
Materiál byl finančně podpořen v letech 2013 až 2015 z IPN projektu POSPOLU. Ostatní materiály na tomto modulu jsou průběžně přidávány na základě aktivit Národního ústavu pro vzdělávání v době udržitelnosti projektu.